Конкурс за Селектор на машка и женска сениорска репрезентација

Кугларска Федерација на С. Македонија распишува јавен конкурс за избор на:

1. Селектор на машка сениорска репрезентација
2. Селектор на женска сениорска репрезентација

Мандатот на идниот селектор ќе биде 4 години.

Заинтересираните кандидати треба да достават на kfmacedonia2010@gmail.com:

1. Пријава и CV со кугларски достигнувања
2.  Мотивациско писмо
3. План и програма за работа до СП Вараждин 2023 и концепт за период 2023-2027 година
 

Кокурсот трае заклучно со 22 ноември 2022 година, до 23.59 часот. Пријавите пристигнати после овој термин нема да бидат земени во предвид.

Similar Posts