КФСМ распишува повик за сениорско првенство во парови

По повеќе годишна апстиненција од овој формат на натпреварување, Извршниот одбор на КФСМ се одлучи повторно да се врати ова натпреварување во редовниот календар на кугларските активности во Македонија.

Детали околу Повикот, можете да видете ОВДЕ

Рокот за пријавување е 16 ноември.

На ова натпреварување можат да се пријават и рекреативци и аматери кои не се регистрирни за некој од кугларските клубови.

Similar Posts