КФСМ распишува повик за учество на Државно поединечно првенство, категорија U23

Детали околу Повикот, можете да видете ОВДЕ

Рокот за пријавување е 01 декември 2022

На ова натпреварување можат да се пријават и рекреативци и аматери кои не се регистрирни за некој од кугларските клубови.

Similar Posts