Објавени повиците за државните првенства (сениори, U-23, парови)

По предлог на Натпреварувачката комисија на КФСМ, Извршниот одбор на КФСМ ги одобри следните три повици:

Ги повикуваме и охрабруваме сите активни и регистрирани куглари на КФСМ да земат активно учество, а најдобрите да се закитат со престижните титули, државен првак. Ве молиме да се следат и роковите и условите за пријавување.

Similar Posts