За натпреварувачка 2022/23 година се пријавени вкупно 9 тимови од 5 екипи. Составот на екипите за есенскиот дел може да се погледне на следните линкови:

Вардар А
Вардар Б
ГТЦ – Мусандра – мажи
ГТЦ – Мусандра – жени
Макпетрол А
Макпетрол Б
Пелистер 1982 А
Пелистер 1982 Б
Пелистер Пин – жени