ПРВЕНСТВО НА ОПШТИНА БИТОЛА ВО КУГЛАЊЕ ЗА СПОРТИСТИ СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ - 2023/24

ССРИ Битола - Куглање жени - 2024

Име и презиме1 коло2 коло3 коло4 коло5 коло6 коло7 коло8 коло9 коло10 колоВКУПНО
Радмила Периќ2602722712592762582742582632792670
Сузана Стојановска

1411521611671701671871941942011734
Јагода Домазетова Анѓелова
1491711121531551691581791241551525
Виолета Китановска
1701551371441341521621341281891505
Наташа Црвеновска
126159121130541561181401361511291
Лидија Стефановска12513099127851301431521081121178
Ивона Ѓорѓевска16696809312388110122901001068
Лидија Велјановска
8812311611210586130000760

ССРИ Битола - Куглање мажи - 2024

Име и презиме1 коло2 коло3 коло4 коло5 коло6 коло7 коло8 коло9 коло10 колоВКУПНО
Тони Радевски
2272402412362282382282412482242351
Сенад Османовски
2112332012191582121631882032202008
Цветан Филиповски
1961781861982092132151671981901950
Златко Доловски1781791212021851971531351761561682
Јоле Стојановски
1021621361151501431721431201221365
Милан Ѓорѓевски159110167119157148122821411451350
Мендо Дивјаковски
21700179001872092211931206
Сотир Јоновски1961681701757201691571107
Никола Станојовски
111122134134142121167120917
Васко Милевски
1261461741611300165000902
Дарко Спировски19519400000389
Христијан Божиновски
00020513800343
Петко Митановски123123

СИТЕ НАТПРЕВАРУВАЧИ КОИ ИМААТ ПРОПУШТЕНО НАСТАП ЌЕ МОЖАТ ДА НАДОПОЛНАТ ВО НАРЕДНИОТ ПЕРИОД

Записници

Видео запис

2

3

4

8

10