ПРВЕНСТВО НА ОПШТИНА БИТОЛА ВО КУГЛАЊЕ ЗА СПОРТИСТИ СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ - 2023

ССРИ Битола - Куглање жени - 2023

Име и презиме1 коло2 коло3 коло4 коло5 коло6 колоВКУПНО
Радмила Периќ2312102052242342251329
Оливера Наковска Бикова
1901501791871771801063
Сузана Стојановска

145153171139178155941
Наташа Црвеновска
119176119123138152827
Јагода Домазетова Анѓелова
144113146146107171827
Виолета Китановска
132142141114136141806
Лидија Велјановска
10212511112096124678
Елизабета Узуновска
1311271231160165662
Лидија Стефановска947300850252

ССРИ Битола - Куглање мажи - 2023

Име и презиме1 коло2 коло3 коло4 коло5 коло6 колоВКУПНО
Мендо Дивјаковски
2011852022032302271248
Тони Радевски
1762281771642112001156
Цветан Филиповски
1391961971911952031121
Сенад Османовски
1951811701821701841082
Христијан Божиновски
1481361701692041841011
Дарко Спировски164145136150220147962
Васко Милевски
138160160100143159860
Златко Доловски150113126128155173845
Јоле Стојановски
13495111102144172758
Никола Станојовски
104110130101130142717
Златко Биков13915701430101540

СИТЕ НАТПРЕВАРУВАЧИ КОИ ИМААТ ПРОПУШТЕНО НАСТАП ЌЕ МОЖАТ ДА НАДОПОЛНАТ ВО НАРЕДНИОТ ПЕРИОД

Записници

Видео запис

ТАНДЕМ МИКС - ГРАДСКО ПРВЕНСТВО НА БИТОЛА - ССРИ