ЗТИЛ „МОБИЛНОСТ“ - СКОПЈЕ - 2023 - ЖЕНИ

Име и презиме1 коло2 коло3 коло4 коло5 коло6 колоВКУПНО
Марина Стојчева1972222071920180938
Росана Чокрева1431760951660580
Невенка Ристовска14411301299158535
Јелена Трајковиќ005810400162

ЗТИЛ „МОБИЛНОСТ“ - СКОПЈЕ - 2023 - МАЖИ

Име и презиме1 коло2 коло3 коло4 коло5 коло6 колоВКУПНО
Шериф Шерифи
2012202062242451981294
Дејан Ѓоргиевски1902331962151812091224
Адем Неби
1671731711672492011128
Тони Митревски1861331882121781771074
Гоце Миновски143143160128144161879
Имер Сефери1611641671540168814
Горан Спасов1881802171940779
Васко Тушевски
01672041890207767
Тихомир Шопкиќ017400185167526
Зоран Трајановски02021410169512
Сашо Костадиновски013400150131415
Томче Китановски0058869486324
Томислав Попов7592007544286
Зоран Јовановски001351300265
Благојче Негриевски0017800178
Љупчо Гиновски1360000136
Димитри Китанов1230000123
Александар Василевски00076076

Записници

Видео запис

1

3

5

6