Состав на екипи (есен)

Официјална статистика - Македонска кугларска лига, сезона 2023/24

Поединечно 

Поединечно – куглана Мусандра

Поединечно – куглана Боро Чурлевски

Екипно

Екипно – куглана Мусандра

Екипно – куглана Боро Чурлевски

ОФИЦИЈАЛНА ТАБЕЛА НА МАКЕДОНСКАТА КУГЛАРСКА ЛИГА ЗА СЕЗОНА 2023/24 ГОДИНА

Кугларски клубНАТПОБПОРНЕРПОЕНБОДОВИ
МАКПЕТРОЛ - А (м)2200164
ПЕЛИСТЕР 1982 - А (м)211092
ПЕЛИСТЕР ПИН (ж)211092
ГТЦ МУСАНДРА (м)211062
ВАРДАР 2014 (м)110052
МАКПЕТРОЛ - Б (м)110052
ПЕЛИСТЕР 1982 - Б (м)202040
ГТЦ МУСАНДРА (ж)202020

02 КОЛО МКЛ, 23.09.2023

Доколку сакаш повеќе детали за некој од натпреварите, само кликни

Билтен за 02-то коло од МКЛ

ТОП 3 НА КОЛОТО

305616260_601809958392194_8684918019329066429_n

Сашо Трпковски

624

Младен Донковски

Младен Донковски

580

305579720_601810121725511_680411445806105442_n
Милош Радојичиќ

572

Стефанија Алексовска

Стефанија Алексовска

569

IMG-74f7a8b4468256d448fbc9953ddbd9a9-V

Данче Наумовска

563

379635416_721578963319812_9112847348710493187_n

Елена Аврамовска

519

МКЛ сезона 2023/24 - коло број

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

1 ПО

2 ПО

3 ПО

4 ПО

5 ПО

6 ПО