Термини за настап, Д.П. U-23

Државното младинско поединечно првенство на Македонија во куглање ќе се одржи на 09 и 10 декември во Битола.

Официјален распоред со термини може да се види на следниот линк

Посакуваме успешен настап на нашите млади куглари и кугларки.

 

 

Similar Posts