ОФИЦИЈАЛНА ТАБЕЛА

УЧИЛИШНА ЛИГА - БИТОЛА 2023

ОСНОВНО УЧИЛИШТЕНАТПОБПОРВКУПНО
БОДОВИ
ТРИФУН ПАНОВСКИ550385610
СТИВ НАУМОВ54133008
КОЛЕ КАНИНСКИ53231726
ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ52331394
ДАМЕ ГРУЕВ51428492
ЕЛПИДА КАРАМАНДИ50516440

РАСПОРЕД И РЕЗУЛТАТИ

Дата и ден

Почеток

Коло

Домаќин

Гостин

Резултат

Видео

ФОТОГАЛЕРИЈА