ПРВО КОЛО МКЛ, 10.09.2022

Доколку сакаш повеќе детали за некој од натпреварите, само кликни

Во кратки црти осврт на првото коло може да се види на следниот ЛИНК 

ТОП 3 НА КОЛОТО

no-face

Коста Манев

593

Младен Донковски

Младен Донковски

573 (203)

Дарко Марковиќ

Дарко Марковиќ

573 (193)

Данче Наумовска

Данче Наумовска

515

302673140_1030189734516547_8908536806595310173_n

Стефи Алексовска

512

no-face

Милена Петрески

491