ДВАНАЕСЕТТО КОЛО МКЛ, 18.02.2023

Доколку сакаш повеќе детали за некој од натпреварите, само кликни

ТОП 3 НА КОЛОТО

20220917_095519 (1)

Димитар Димитровски

602

305762082_601810295058827_6151915723760780438_n

Душко Ајдин

577

Младен Донковски

Младен Донковски

569

IMG-5a9765b420640df60dd99bfc0296a19d-V

Билјана Гаврилова

569

IMG_1841

Стефанија Алексовска

560

IMG-9e41227e88e5b8162ab506044fc7f6a7-V

Милена Петрески

503