05 КОЛО МКЛ, 21.10.2023

Доколку сакаш повеќе детали за некој од натпреварите, само кликни

ТОП 3 НА КОЛОТO

385420163_1450687258810706_6270400090055382208_n

Дарко Марковиќ

579

Јовица Блажевски

574

305583701_601810428392147_8925521710090583412_n

Ивица Матиќ

570

IMG-5a9765b420640df60dd99bfc0296a19d-V

Билјана Гаврилова

514

Стефанија Алексовска

Стефанија Алексовска

510

Taња Трпковска

507