Сезона 2022/23 - МАКЕДОНСКА КУГЛАРСКА ЛИГА

СТАТИСТИКА

Статистика за секој клуб поединечно

ОФИЦИЈАЛНА ТАБЕЛА НА МАКЕДОНСКАТА КУГЛАРСКА ЛИГА ЗА СЕЗОНА 2022/23 ГОДИНА

Кугларски клубНАТПОБПОРНЕРП+П-П-РБОДОВИ
МАКПЕТРОЛ - А екипа мажи1616001141410032
ВАРДАР 2014 - А екипа мажи16123193355825
ПЕЛИСТЕР 1982 - А екипа мажи16124095,532,56324
ГТЦ МУСАНДРА - мажи1694372561621
МАКПЕТРОЛ - Б екипа мажи1687172561617
ВАРДАР 2014 - Б екипа мажи166915276-2413
ПЕЛИСТЕР ПИН - жени16313030,597,5-67 (+0,5)6
ПЕЛИСТЕР 1982 - Б екипа мажи1631303197-676
ГТЦ МУСАНДРА - жени16016016112-960

МКЛ сезона 2022/23 - коло број