6 КОЛО МКЛ – ПЛЕЈОФ, 20.04.2024

Доколку сакаш повеќе детали за некој од натпреварите, само кликни

Билтен за 6-то коло од МКЛ – Плејоф

ТОП 6 НА КОЛОТO

Лазо Анастасов

593

20220917_095359(0)

Саша Јанковиќ

587

IMG-46ae4ef9f501210e98dbce021e4c6a8c-V

Менсур Ајдин

586

IMG-7ec8867ca0038effba41579c08e392ef-V

Виктор Николовски

584

370261638_256334000729425_4282920862263076628_n
Младен Донковски

577

387462975_994391171851113_5074009697621544904_n
Милош Радојичиќ

570