06 КОЛО МКЛ, 28.10.2023

Доколку сакаш повеќе детали за некој од натпреварите, само кликни

ТОП 3 НА КОЛОТO

385529448_2051944001809544_8411435535944648399_n

Сашо Тршковски

603

306991235_1203547350222523_6100086940564324442_n

Цане Колев

597

20220917_095219(0)

Пецо Димовски

579

Стефанија Алексовска

Стефанија Алексовска

539

IMG_1823

Даниела Ѓуровска

533

IMG_1847

Ивана Трајчевска

528