СЕДМО КОЛО МКЛ, 29.10.2022

Доколку сакаш повеќе детали за некој од натпреварите, само кликни

ТОП 3 НА КОЛОТО

Младен Донковски

Младен Донковски

608

20220917_095519
Димитар Димитровски

600

20220917_095424
Дарко Димитровски

581

IMG_1823

Даниела Ѓуровска

540

IMG_1830

Андреа Вељаноска

510

IMG_1847

Ивана Трајчевска

508