07 КОЛО МКЛ, 11.11.2023

Доколку сакаш повеќе детали за некој од натпреварите, само кликни

ТОП 3 НА КОЛОТO

371501597_1062582628432172_3523671022720465625_n

Никола Андоновски

600

306991235_1203547350222523_6100086940564324442_n

Цане Колев

575

IMG-46ae4ef9f501210e98dbce021e4c6a8c-V

Менсур Ајдин

575

IMG_1830

Андреа Вељаноска

536

Стефанија Алексовска

Стефанија Алексовска

524

IMG_1847

Ивана Трајчевска

512