01 КОЛО МКЛ, 16.09.2023

Доколку сакаш повеќе детали за некој од натпреварите, само кликни

ТОП 3 НА КОЛОТО

20220917_095115

Коста Ристевски 

579

305762082_601810295058827_6151915723760780438_n

Душко Ајдин

575

20220917_095424
Дарко Димитровски

572

IMG_1823

Даниела Ѓуровска

560

IMG_1847

Ивана Трајчевска

547

IMG_1828

Емилија Переска

546