Макпетрол победник на КУП-от и првенството на Македонија за 2022

Макпетрол победник на КУП-от и првенството на Македонија за 2022

Кугларскиот клуб Макпетрол од Скопје е победник на КУП-от на Македонија во куглање кој се одржа во Битола на 09 април 2022 година. Беа постигнати следните резултати: Макпетрол А – 3400 соборени дрва Пелистер 1982 – 3243 дрва Макпетрол Б – 3221 дрва ГТЦ Мусандра – 3128 дрва Империал Тобако ТКС – 3118 дрва Откако…